Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8194
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorКарпенко, Зінаїда Павлівна-
dc.contributor.authorСергієнко, Аліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-07T12:22:30Z-
dc.date.available2022-10-07T12:22:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТоварознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари" : опорний конспект лекцій / уклад. : А.М. Одарченко, З.П. Карпенко, А.О. Сергієнко. Х.: ХДУХТ, 2016. 105 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8194-
dc.description.abstractОпорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, враховує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця харчопереробної промисловості та торгівлі, сприяє формуванню у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей молочних продуктів протягом їх життєвого циклу, асортименту та навичок в управлінні безпечністю та якістю професійної діяльності в сфері сучасної молочної промисловості і оптової та роздрібної торгівлі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectмолочні товариuk_UA
dc.titleТоварознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Opornij_konsp_lekcij_Tovarozn_vo_Moloko_i_molochni_produkti_2016.pdf893.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.