Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Назва: Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре
Автори: Білецька, Яна Олександрівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Радченко, Анна Едуардівна
Ключові слова: зефір;якість зефіру;еламін;ягідне пюре
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Білецька Я. О., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Радченко А. Е. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре : монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики зефіру із використанням еламіну та ягідних пюре. Доведено можливість формування високих споживних властивостей зефіру завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та ягідних пюре, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру зефіру, збагачених йодом. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості зефіру збагаченого йодом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografiya_Formuv_yakosti_zefiru_z_elaminom_ta_yagidnim_pyure_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.