Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілецька, Яна Олександрівна-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorСоколовська, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorРадченко, Анна Едуардівна-
dc.date.accessioned2022-10-06T17:39:43Z-
dc.date.available2022-10-06T17:39:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБілецька Я. О., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Радченко А. Е. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре : монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126-
dc.description.abstractРозглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики зефіру із використанням еламіну та ягідних пюре. Доведено можливість формування високих споживних властивостей зефіру завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та ягідних пюре, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру зефіру, збагачених йодом. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості зефіру збагаченого йодом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзефірuk_UA
dc.subjectякість зефіруuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectягідне пюреuk_UA
dc.titleФормування якості зефіру із еламіном та ягідними пюреuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Formuv_yakosti_zefiru_z_elaminom_ta_yagidnim_pyure_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.