Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білецька, Яна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Соколовська, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Радченко, Анна Едуардівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T17:39:43Z | - |
dc.date.available | 2022-10-06T17:39:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Білецька Я. О., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Радченко А. Е. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре : монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики зефіру із використанням еламіну та ягідних пюре. Доведено можливість формування високих споживних властивостей зефіру завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та ягідних пюре, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру зефіру, збагачених йодом. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості зефіру збагаченого йодом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зефір | uk_UA |
dc.subject | якість зефіру | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | ягідне пюре | uk_UA |
dc.title | Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_zefiru_z_elaminom_ta_yagidnim_pyure_2018.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.