Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Title: | Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре |
Authors: | Білецька, Яна Олександрівна Дюкарева, Галина Іванівна Соколовська, Олена Олександрівна Радченко, Анна Едуардівна |
Keywords: | зефір;якість зефіру;еламін;ягідне пюре |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Білецька Я. О., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Радченко А. Е. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре : монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c. |
Abstract: | Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики зефіру із використанням еламіну та ягідних пюре. Доведено можливість формування високих споживних властивостей зефіру завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та ягідних пюре, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру зефіру, збагачених йодом. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості зефіру збагаченого йодом. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_zefiru_z_elaminom_ta_yagidnim_pyure_2018.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.