Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Title: Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре
Authors: Білецька, Яна Олександрівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Радченко, Анна Едуардівна
Keywords: зефір;якість зефіру;еламін;ягідне пюре
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Білецька Я. О., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Радченко А. Е. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре : монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c.
Abstract: Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики зефіру із використанням еламіну та ягідних пюре. Доведено можливість формування високих споживних властивостей зефіру завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та ягідних пюре, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру зефіру, збагачених йодом. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості зефіру збагаченого йодом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8126
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Formuv_yakosti_zefiru_z_elaminom_ta_yagidnim_pyure_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.