Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7337
Назва: Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування».
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключові слова: закваски;гуманізоване молоко;сухі суміші;кислотність;кальцій;біфідобактерії
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: Видавництво «Форт»
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 52 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_DIT_HARCH_19.pdf819.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.