Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7337
Назва: | Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування». |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Максимова, Надія Пилипівна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Ключові слова: | закваски;гуманізоване молоко;сухі суміші;кислотність;кальцій;біфідобактерії |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: Видавництво «Форт» |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_DIT_HARCH_19.pdf | 819.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.