Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337
Название: Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування».
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: закваски;гуманізоване молоко;сухі суміші;кислотність;кальцій;біфідобактерії
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: Видавництво «Форт»
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_DIT_HARCH_19.pdf819.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.