Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337
Название: | Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування». |
Авторы: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Максимова, Надія Пилипівна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Ключевые слова: | закваски;гуманізоване молоко;сухі суміші;кислотність;кальцій;біфідобактерії |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: Видавництво «Форт» |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 52 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_DIT_HARCH_19.pdf | 819.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.