Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7091
Назва: | Опыт длительного хранения яблок обработанных перед хранением электромагнитным излучением |
Інші назви: | Досвід тривалого зберігання яблук оброблених перед зберіганням електромагнітним випромінюванням Experience of long-term storage of apples processed before storage by еlectromagnetic radiation |
Автори: | Федюшко, А. Ю. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Федюшко А. Ю. Опыт длительного хранения яблок обработанных перед хранением электромагнитным излучением. Енергетика та комп'ютерно-інтегровані технології в АПК. 2017. № 1 (6). С. 67-69. |
Серія/номер: | Енергетика та комп'ютерно-інтегровані технології в АПК;№ 1 (6) |
Короткий огляд (реферат): | В данной статье рассмотрена информационная электромагнитная технология для длительного хранения яблок в условиях внешней среды при температуре 20°С. Данная технология предусматривает обработку яблок перед закладкой на хранение электромагнитным излучением с оптимальными биотропными параметрами (частота, мощность, экспозиция). Проведенные испытания показали, что применение электромагнитного излучения позволило уничтожить микроорганизмы на поверхности яблок и увеличить срок хранения до 120 суток в условиях внешней среды. У даній статті розглянута інформаційна електромагнітна технологія для тривалого зберіганняя для тривалого зберігання яблук в умовах зовніш а при температурі 20°С. Дана технологія редбачає обробку яблук передбачає перед закладкою на зберігання електромагнітним випромінюванням з оптимальними біотропними параметрами (частота, потужність, експозиція). Проведені випробування показали, що застосування електромагнітного випромінювання дозволило знищити мікроорганізми на поверхні яблук і збільшити термін зберігання до 120 діб в умовах зовнішнього середовища. This article describes the information of the electromagnetic technology for long-term storage of apples in ambient conditions at a temperature of 20°C. This technology provides for the prossing of the apples before laying on storage of electromagnetic radiation with optimal biotropic parameters (frequency, power, exposure). Tests have shown that the use of electromagnetic radiation allowed to destroy microorganisms on the surface of apples and increase the storage period up to 120 days in ambient conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7091 |
ISSN: | 2311-0767 |
Розташовується у зібраннях: | № 1 (6) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.pdf | 847.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.