Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6759
Название: Методичні засади створення курсів дистанційного навчання
Авторы: Золотарьова, І. О.
Кушнаренко, Н. С.
Сахно, О. А.
Ключевые слова: дистанційне навчання;навчальний процес
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 467-474.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання методики створення курсів дистанційного навчання.
The question of proccess of creating distance learning courses was considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_80.pdf219.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.