Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6759
Название: | Методичні засади створення курсів дистанційного навчання |
Авторы: | Золотарьова, І. О. Кушнаренко, Н. С. Сахно, О. А. |
Ключевые слова: | дистанційне навчання;навчальний процес |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 467-474. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання методики створення курсів дистанційного навчання. The question of proccess of creating distance learning courses was considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_80.pdf | 219.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.