Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗолотарьова, І. О.-
dc.contributor.authorКушнаренко, Н. С.-
dc.contributor.authorСахно, О. А.-
dc.date.accessioned2022-09-14T19:25:30Z-
dc.date.available2022-09-14T19:25:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗолотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 467-474.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759-
dc.description.abstractРозглянуто питання методики створення курсів дистанційного навчання.uk_UA
dc.description.abstractThe question of proccess of creating distance learning courses was considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдистанційне навчанняuk_UA
dc.subjectнавчальний процесuk_UA
dc.titleМетодичні засади створення курсів дистанційного навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_80.pdf219.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.