Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6759
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золотарьова, І. О. | - |
dc.contributor.author | Кушнаренко, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Сахно, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T19:25:30Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T19:25:30Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 467-474. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання методики створення курсів дистанційного навчання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of proccess of creating distance learning courses was considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дистанційне навчання | uk_UA |
dc.subject | навчальний процес | uk_UA |
dc.title | Методичні засади створення курсів дистанційного навчання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_80.pdf | 219.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.