Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6759
Title: | Методичні засади створення курсів дистанційного навчання |
Authors: | Золотарьова, І. О. Кушнаренко, Н. С. Сахно, О. А. |
Keywords: | дистанційне навчання;навчальний процес |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Золотарьова І. О., Кушнаренко Н. С., Сахно О. А. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 467-474. |
Abstract: | Розглянуто питання методики створення курсів дистанційного навчання. The question of proccess of creating distance learning courses was considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6759 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_80.pdf | 219.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.