Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6728
Назва: | Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику |
Автори: | Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д.О. |
Ключові слова: | ядро насіння соняшнику;білково-жирова емульсія |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової
емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності.
Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії. A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_64.pdf | 205.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.