Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6728
Назва: Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику
Автори: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д.О.
Ключові слова: ядро насіння соняшнику;білково-жирова емульсія
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378.
Короткий огляд (реферат): Досліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності. Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії.
A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_64.pdf205.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.