Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6728
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T15:36:17Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T15:36:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728 | - |
dc.description.abstract | Досліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності. Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії. | uk_UA |
dc.description.abstract | A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ядро насіння соняшнику | uk_UA |
dc.subject | білково-жирова емульсія | uk_UA |
dc.title | Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_64.pdf | 205.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.