Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6684
Title: | Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання |
Authors: | Баля, Л. В. |
Keywords: | консерви із квасолі;зберігання;якість |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 336-340. |
Abstract: | Розглянуто зміни органолептичних і фізико-хімічних показників під час
зберігання консервів із квасолі. Наведено результати проведених досліджень. Changes of or ganoleptic and physical-chemical parameters during storage of canned beans. The results of the studies. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_58.pdf | 266.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.