Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаля, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-09-13T18:00:30Z-
dc.date.available2022-09-13T18:00:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБаля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 336-340.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684-
dc.description.abstractРозглянуто зміни органолептичних і фізико-хімічних показників під час зберігання консервів із квасолі. Наведено результати проведених досліджень.uk_UA
dc.description.abstractChanges of or ganoleptic and physical-chemical parameters during storage of canned beans. The results of the studies.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконсерви із квасоліuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleДослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_58.pdf266.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.