Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баля, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T18:00:30Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T18:00:30Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 336-340. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто зміни органолептичних і фізико-хімічних показників під час зберігання консервів із квасолі. Наведено результати проведених досліджень. | uk_UA |
dc.description.abstract | Changes of or ganoleptic and physical-chemical parameters during storage of canned beans. The results of the studies. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | консерви із квасолі | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_58.pdf | 266.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.