Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6681
Название: | Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів |
Авторы: | Назаренко, Л. О. Назаренко, В. О. |
Ключевые слова: | ковбасні вироби;сирокопчені ковбаси;експертні методи;якість |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 322-329. |
Краткий осмотр (реферат): | Доведено доцільність визначення коефіцієнтів вагомості показників якості ковбасних виробів експертним методом. З їх використанням проведено визначення конкурентоспроможності сирокопчених ковбас вітчизняних виробників. In this article the appropriateness of coefficients importance’s definition of sausages’ quality indexes is described with the help of an expert method. The competitiveness of domestic produced summer sausages is defined with the help of these coefficients. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6681 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_56.pdf | 220.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.