Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6681
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T17:16:53Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T17:16:53Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 322-329. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6681 | - |
dc.description.abstract | Доведено доцільність визначення коефіцієнтів вагомості показників якості ковбасних виробів експертним методом. З їх використанням проведено визначення конкурентоспроможності сирокопчених ковбас вітчизняних виробників. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this article the appropriateness of coefficients importance’s definition of sausages’ quality indexes is described with the help of an expert method. The competitiveness of domestic produced summer sausages is defined with the help of these coefficients. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | сирокопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | експертні методи | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_56.pdf | 220.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.