Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазаренко, Л. О.-
dc.contributor.authorНазаренко, В. О.-
dc.date.accessioned2022-09-13T17:16:53Z-
dc.date.available2022-09-13T17:16:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationНазаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 322-329.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6681-
dc.description.abstractДоведено доцільність визначення коефіцієнтів вагомості показників якості ковбасних виробів експертним методом. З їх використанням проведено визначення конкурентоспроможності сирокопчених ковбас вітчизняних виробників.uk_UA
dc.description.abstractIn this article the appropriateness of coefficients importance’s definition of sausages’ quality indexes is described with the help of an expert method. The competitiveness of domestic produced summer sausages is defined with the help of these coefficients.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectекспертні методиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleОцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_56.pdf220.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.