Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66742
Назва: Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний)
Автори: Дуденко, Н. В.
Дуденко, Н. В.
Коваленко, В. О.
Павлоцька, Л. Ф.
Серік, М. Л.
Антоненко, С. П.
Чернова, Л. О.
Горбань, В. Г.
Панікарова, Б. О.
Янчева, М. О.
Чуйко, Л. О.
Цибань, Л. С.
Коваленко, С. М.
Андрєєва, С. С.
Ключові слова: рибна колагеномістка сировина;протеоліз;колагеназа;білкова добавка;рибні кулінарні вироби
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дуденко Н. В., Дуденко Н. В., Коваленко В. О., Павлоцька Л. Ф., Серік М. Л., Антоненко С. П., Чернова Л. О., Горбань В. Г., Панікарова Б. О., Янчева М. О., Чуйко Л. О., Цибань Л. С., Коваленко С. М., Андрєєва С. С. Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колегеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний). Харків: ХДУХТ, 2013. 120 с.
Серія/номер: 0111U007958;
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування та розробка технології білкової добавки на основі рибної колагеномісткої сировини та рибних кулінарних виробів з її використання. В роботі на основі аналітичних досліджень визначено перспективи використання відходів рибопереробної промисловості як джерела високофункціональних білкових компонентів. Досліджено вплив протеолізу на якісні характеристики рибної колагеномісткої сировини та розроблено математичну модель, яка оптимізує процес протеолізу рибної колагеномісткої сировини з утворенням білкової добавки та визначено вплив технологічних чинників на її функціонально-технологічні властивості. Отримано комплекс фізико-хімічних, органолептичних та функціонально-технологічних показників білкової добавки на основі РКС з метою використання її при виробництві рибних кулінарних виробів. Розроблено раціональні рецептури та технологічні схеми виробництва рибних кулінарних виробів з використанням БД. Досліджено харчову, біологічну цінність та безпечність розроблених РКВ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66742
Розташовується у зібраннях:Звіти НДР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZVIT_Dudenko_2013.pdf2.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.