Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorАнтоненко, С. П.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorПанікарова, Б. О.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЧуйко, Л. О.-
dc.contributor.authorЦибань, Л. С.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.date.accessioned2025-05-28T13:18:22Z-
dc.date.available2025-05-28T13:18:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Дуденко Н. В., Коваленко В. О., Павлоцька Л. Ф., Серік М. Л., Антоненко С. П., Чернова Л. О., Горбань В. Г., Панікарова Б. О., Янчева М. О., Чуйко Л. О., Цибань Л. С., Коваленко С. М., Андрєєва С. С. Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колегеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний). Харків: ХДУХТ, 2013. 120 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66742-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування та розробка технології білкової добавки на основі рибної колагеномісткої сировини та рибних кулінарних виробів з її використання. В роботі на основі аналітичних досліджень визначено перспективи використання відходів рибопереробної промисловості як джерела високофункціональних білкових компонентів. Досліджено вплив протеолізу на якісні характеристики рибної колагеномісткої сировини та розроблено математичну модель, яка оптимізує процес протеолізу рибної колагеномісткої сировини з утворенням білкової добавки та визначено вплив технологічних чинників на її функціонально-технологічні властивості. Отримано комплекс фізико-хімічних, органолептичних та функціонально-технологічних показників білкової добавки на основі РКС з метою використання її при виробництві рибних кулінарних виробів. Розроблено раціональні рецептури та технологічні схеми виробництва рибних кулінарних виробів з використанням БД. Досліджено харчову, біологічну цінність та безпечність розроблених РКВuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries0111U007958;-
dc.subjectрибна колагеномістка сировинаuk_UA
dc.subjectпротеолізuk_UA
dc.subjectколагеназаuk_UA
dc.subjectбілкова добавкаuk_UA
dc.subjectрибні кулінарні виробиuk_UA
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZVIT_Dudenko_2013.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.