Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66553
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorПавлоцкая, Л. Ф.-
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorОтрошко, Н. О.-
dc.contributor.authorСамойленко, С. О.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorСтаростенко, В. О.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І.-
dc.contributor.authorДобровольська, О. В.-
dc.contributor.authorГурікова, І. М.-
dc.date.accessioned2025-05-23T07:22:32Z-
dc.date.available2025-05-23T07:22:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Дуденко Н. В., Павлоцкая Л. Ф., Кузнецова Т. О., Мурликіна Н. В., Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Отрошко Н. О., Самойленко С. О., Упатова О. І., Горбань В. Г., Старостенко В. О., Пілюгіна І., Добровольська О. В., Гурікова І. М. Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти технології фортифікованих харчових продуктів та особливості визначення їх складу» (остаточний). Харків: ХДУХТ, 2017. 170 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66553-
dc.description.abstractОб'єкти дослідження – науково обґрунтовані технології фортифікованих харчових продуктів; інгредієнти фортифікованих харчових продуктів. Мета роботи – розробка технологій фортифікованих харчових продуктів та удосконалення методик визначення мікро- та макронутрієнтів у розроблених продуктах. В роботі розроблено технології: - мармеладу желейного формового на агарі з добавками камедей рослинного та мікробного походження («Ніжність», «Ласунка» і «Тріумф») - желе, збагаченого вітаміном С («Мрія» і «Смакота»); - рибних снеків з використанням білкової добавки. - пряників «Сонечко», «Горішок» та «Забава», вівсяного печива «Сонячне» та «Горіхове» з використанням концентрату ядра соняшникового насіння Удосконалено методику кількісного визначення аскорбінової кислоти у системах, що містять гідроколоїди, методом високоефективної рідинної хроматографії. Досліджено ІЧ-спектри кріас-порошків із суданської троянди та чорноплідної горобини, проведено аналіз характеристичних смуг поглинання. Досліджено антиоксидантні властивості маршмелоу з натуральними антоціановими барвниками методом кулонометричного титрування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries0115U006798;-
dc.subjectжелеuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectбілкова добавкаuk_UA
dc.subjectрибні снекиuk_UA
dc.subjectпряникuk_UA
dc.subjectвівсяне печивоuk_UA
dc.subjectконцентрат соняшникового ядраuk_UA
dc.subjectхлорогенова кислотаuk_UA
dc.subjectв'язкістьuk_UA
dc.subjectкріопорошокuk_UA
dc.subjectсуданська трояндаuk_UA
dc.subjectіч-спектроскопіяuk_UA
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показники якостіuk_UA
dc.subjectхарчови цінністьuk_UA
dc.titleЗвіт про науко-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти технології фортифікованих харчових продуктів та особливості визначення їх складу» (остаточний)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZVIT_Yevlash_2017.pdf5.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.