Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164
Название: | Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти |
Авторы: | Ткаченко, О. П. Кургуз, А. С. |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Ткаченко О. П., Кургуз А. С. Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р. Частина 1. Харків: ДБТУ, 2025. С. 713-715 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy_konf_URSES_2025_CH_1-714-716.pdf | 207.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.