Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164
Title: Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти
Authors: Ткаченко, О. П.
Кургуз, А. С.
Issue Date: 2025
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ткаченко О. П., Кургуз А. С. Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р. Частина 1. Харків: ДБТУ, 2025. С. 713-715
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164
Appears in Collections:Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Materialy_konf_URSES_2025_CH_1-714-716.pdf207.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.