Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164
Назва: Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти
Автори: Ткаченко, О. П.
Кургуз, А. С.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ткаченко О. П., Кургуз А. С. Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р. Частина 1. Харків: ДБТУ, 2025. С. 713-715
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Materialy_konf_URSES_2025_CH_1-714-716.pdf207.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.