Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164
Назва: | Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти |
Автори: | Ткаченко, О. П. Кургуз, А. С. |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ткаченко О. П., Кургуз А. С. Стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні: сучасні аспекти. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р. Частина 1. Харків: ДБТУ, 2025. С. 713-715 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65164 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy_konf_URSES_2025_CH_1-714-716.pdf | 207.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.