Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6512
Название: Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою
Авторы: Сабадош Г. О.
Ключевые слова: молочні десерти;пінна структура;якість
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сабадош Г. О. Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 97-103.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження основних фізико-хімічних показників якості нових молочних десертів. Визначено вміст основних харчових речовин, амінокислотний, жирно-кислотний, мінеральний склад. Розраховано амінокислотний скор, збалансованість за треоніновим та триптофановоним індексами.
The results of definition of the basic physicochemical parameters of quality new dairy dessert are shown in article. Determine contents of the basic food substance, amino acids, fatty acids, mineral substance. Calculates amino acids score, equilibrium on threonin and tryptophane indexes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6512
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_20.pdf176.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.