Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6512
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСабадош Г. О.-
dc.date.accessioned2022-09-08T17:23:32Z-
dc.date.available2022-09-08T17:23:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСабадош Г. О. Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 97-103.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6512-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження основних фізико-хімічних показників якості нових молочних десертів. Визначено вміст основних харчових речовин, амінокислотний, жирно-кислотний, мінеральний склад. Розраховано амінокислотний скор, збалансованість за треоніновим та триптофановоним індексами.uk_UA
dc.description.abstractThe results of definition of the basic physicochemical parameters of quality new dairy dessert are shown in article. Determine contents of the basic food substance, amino acids, fatty acids, mineral substance. Calculates amino acids score, equilibrium on threonin and tryptophane indexes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочні десертиuk_UA
dc.subjectпінна структураuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleВизначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структуроюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_20.pdf176.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.