Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65089
Назва: | Маркетингове планування в ресторанному бізнесі: сучасні рішення |
Автори: | Бубенець, І. Г. Кашлікова, М. М. |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля |
Бібліографічний опис: | Бубенець І. Г., Кашлікова М. М. Маркетингове планування в ресторанному бізнесі: сучасні рішення. Стратегії ЄС щодо конкурентоспроможності, зростання і добробуту: Стратегічне управління конкурентоспроможністю в контексті євроінтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро, 19 березня 2025 р. Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2025. С. 205-206 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65089 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Marketynhove_ planuvannya_205-206.pdf | 7.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.