Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65089
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубенець, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Кашлікова, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-17T09:08:03Z | - |
dc.date.available | 2025-04-17T09:08:03Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Бубенець І. Г., Кашлікова М. М. Маркетингове планування в ресторанному бізнесі: сучасні рішення. Стратегії ЄС щодо конкурентоспроможності, зростання і добробуту: Стратегічне управління конкурентоспроможністю в контексті євроінтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро, 19 березня 2025 р. Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2025. С. 205-206 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65089 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля | uk_UA |
dc.title | Маркетингове планування в ресторанному бізнесі: сучасні рішення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Marketynhove_ planuvannya_205-206.pdf | 7.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.