Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6494
Название: Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)
Авторы: Неліна, К. П.
Гуць, В. С.
Титор, О. Б.
Ключевые слова: м’ясо-кістковий продукт (МКП «ПК»);суха молочна сироватка;L-лізин;екологічно чистий продукт
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 42-46.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання отримання екологічно чистого та біологічно цінного м’ясо-кісткового продукту (МКП «ПК»).
The question of receipt is considered pollution-free and biologically valuable meat bone product (MKP «PK»).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_9.pdf165.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.