Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеліна, К. П.-
dc.contributor.authorГуць, В. С.-
dc.contributor.authorТитор, О. Б.-
dc.date.accessioned2022-09-08T13:58:06Z-
dc.date.available2022-09-08T13:58:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationНеліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 42-46.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494-
dc.description.abstractРозглянуто питання отримання екологічно чистого та біологічно цінного м’ясо-кісткового продукту (МКП «ПК»).uk_UA
dc.description.abstractThe question of receipt is considered pollution-free and biologically valuable meat bone product (MKP «PK»).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясо-кістковий продукт (МКП «ПК»)uk_UA
dc.subjectсуха молочна сироваткаuk_UA
dc.subjectL-лізинuk_UA
dc.subjectекологічно чистий продуктuk_UA
dc.titleІнноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_9.pdf165.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.