Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Неліна, К. П. | - |
dc.contributor.author | Гуць, В. С. | - |
dc.contributor.author | Титор, О. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T13:58:06Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T13:58:06Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 42-46. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання отримання екологічно чистого та біологічно цінного м’ясо-кісткового продукту (МКП «ПК»). | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of receipt is considered pollution-free and biologically valuable meat bone product (MKP «PK»). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясо-кістковий продукт (МКП «ПК») | uk_UA |
dc.subject | суха молочна сироватка | uk_UA |
dc.subject | L-лізин | uk_UA |
dc.subject | екологічно чистий продукт | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_9.pdf | 165.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.