Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Название: Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Авторы: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Ключевые слова: якість дріжджового тіста;пшеничне борошно;хлібобулочні вироби;високоцукриста кукурудза
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 23-31.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи у стадії молочно-воскової стиглості на якість дріжджового тіста з пшеничного борошна і хлібобулочних виробів на його основі.
The influence of the product resulting processing of sugar-containing maize the stage of milk wax ripeness on quality of yeast wheat dough and bakery from it is considered in the article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_6.pdf238.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.