Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Тимчук, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T12:51:30Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T12:51:30Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 23-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи у стадії молочно-воскової стиглості на якість дріжджового тіста з пшеничного борошна і хлібобулочних виробів на його основі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of the product resulting processing of sugar-containing maize the stage of milk wax ripeness on quality of yeast wheat dough and bakery from it is considered in the article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | якість дріжджового тіста | uk_UA |
dc.subject | пшеничне борошно | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | високоцукриста кукурудза | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_6.pdf | 238.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.