Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorТимчук, С. М.-
dc.date.accessioned2022-09-08T12:51:30Z-
dc.date.available2022-09-08T12:51:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 23-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486-
dc.description.abstractРозглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи у стадії молочно-воскової стиглості на якість дріжджового тіста з пшеничного борошна і хлібобулочних виробів на його основі.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the product resulting processing of sugar-containing maize the stage of milk wax ripeness on quality of yeast wheat dough and bakery from it is considered in the article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectякість дріжджового тістаuk_UA
dc.subjectпшеничне борошноuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectвисокоцукриста кукурудзаuk_UA
dc.titleДослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_6.pdf238.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.