Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПоліщук, Г. Є.-
dc.date.accessioned2022-09-08T10:35:47Z-
dc.date.available2022-09-08T10:35:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Обозна М. В., Поліщук Г. Є. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 3-9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6483-
dc.description.abstractДосліджено зміну в’язкості згустку сирного продукту м’якого, виробленого на основі сухого знежиреного молока з використанням рослинної сировини − борошна кукурудзяного та олії соняшникової. Визначено та проаналізовано вплив рецептурних компонентів на зміну в’язкості сирного продукту м’якого та проаналізовано функціонально-технологічні властивості рецептурних компонентів.uk_UA
dc.description.abstractStudied the viscosity of soft cheese product, prepared on the basis of skimmed milk with vegetable raw material – corn flour and sunflower oil. Identify and analyze the influence of prescription components to change the viscosity of the soft cheese product and analyzed functional and technological properties of the prescription components.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсирний продукт м’якийuk_UA
dc.subjectв’язкість згусткуuk_UA
dc.subjectсухе знежирене молокоuk_UA
dc.subjectборошно кукурудзянеuk_UA
dc.subjectолія соняшниковаuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleДослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_3.pdf224.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.