Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6483
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Г. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T10:35:47Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T10:35:47Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Поліщук Г. Є. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 3-9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6483 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміну в’язкості згустку сирного продукту м’якого, виробленого на основі сухого знежиреного молока з використанням рослинної сировини − борошна кукурудзяного та олії соняшникової. Визначено та проаналізовано вплив рецептурних компонентів на зміну в’язкості сирного продукту м’якого та проаналізовано функціонально-технологічні властивості рецептурних компонентів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Studied the viscosity of soft cheese product, prepared on the basis of skimmed milk with vegetable raw material – corn flour and sunflower oil. Identify and analyze the influence of prescription components to change the viscosity of the soft cheese product and analyzed functional and technological properties of the prescription components. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UA |
dc.subject | в’язкість згустку | uk_UA |
dc.subject | сухе знежирене молоко | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UA |
dc.subject | олія соняшникова | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_3.pdf | 224.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.