Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Назва: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівки
Автори: Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf709.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.