Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6345
Название: Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста
Авторы: Одарченко, М. С.
Винник, Л. О.
Сюсель, О. О.
Ключевые слова: листкове тісто;заморожування;консервування;зберігання
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко М. С., Винник Л. О., Сюсель О. О. Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 346-350.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив низькотемпературного заморожування на фізико-хімічні показники листкового тіста. Розглянуто можливість використання заморожування на базі рідкого азоту як способу консервування та холодильного зберігання листкового тіста.
The influence of low-temperature freezing on the physical and chemical characteristics of puff pastry was studied. The possibility of using the freezing, based on liquid nitrogen, as a way of canning and refrigeration storage of puff pastry was considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6345
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_58.pdf250.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.