Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorВинник, Л. О.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2022-09-04T14:34:57Z-
dc.date.available2022-09-04T14:34:57Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Винник Л. О., Сюсель О. О. Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 346-350.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6345-
dc.description.abstractВивчено вплив низькотемпературного заморожування на фізико-хімічні показники листкового тіста. Розглянуто можливість використання заморожування на базі рідкого азоту як способу консервування та холодильного зберігання листкового тіста.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of low-temperature freezing on the physical and chemical characteristics of puff pastry was studied. The possibility of using the freezing, based on liquid nitrogen, as a way of canning and refrigeration storage of puff pastry was considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectлисткове тістоuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titleВплив низьких температур на деякі параметри листкового тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_58.pdf250.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.