Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6345
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Винник, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Сюсель, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T14:34:57Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T14:34:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М. С., Винник Л. О., Сюсель О. О. Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 346-350. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6345 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив низькотемпературного заморожування на фізико-хімічні показники листкового тіста. Розглянуто можливість використання заморожування на базі рідкого азоту як способу консервування та холодильного зберігання листкового тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of low-temperature freezing on the physical and chemical characteristics of puff pastry was studied. The possibility of using the freezing, based on liquid nitrogen, as a way of canning and refrigeration storage of puff pastry was considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | листкове тісто | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_58.pdf | 250.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.