Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Название: Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів
Авторы: Пивоваров, П. П.
Коваленко, А. А.
Михайлов, В. М.
Неклеса, О. П.
Ключевые слова: іонотропні полісахариди;продукція з емульсійною структурою;емульсійні соуси;гетерогенні полісахариди
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пивоваров П. П., Коваленко А. А., Михайлов В. М., Неклеса О. П. Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 107-114.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи використання іонотропних полісахаридів у технології продукції з емульсійною структурою, розкрито нову технологію емульсійних соусів з регульованими органолептичними та структурно механічними властивостями за рахунок використання гідротермооброблених систем гетерогенних полісахаридів.
The prospects of using ionotropic polysaccharides in technology of products with emulsion structure has been studied, reveals a new technology of emulsion sauces with adjustable organoleptic, structural and mechanical properties through the use of heterogeneous systems of polysaccharides.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_19.pdf198.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.