Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorКоваленко, А. А.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorНеклеса, О. П.-
dc.date.accessioned2022-09-03T12:32:21Z-
dc.date.available2022-09-03T12:32:21Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Коваленко А. А., Михайлов В. М., Неклеса О. П. Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 107-114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи використання іонотропних полісахаридів у технології продукції з емульсійною структурою, розкрито нову технологію емульсійних соусів з регульованими органолептичними та структурно механічними властивостями за рахунок використання гідротермооброблених систем гетерогенних полісахаридів.uk_UA
dc.description.abstractThe prospects of using ionotropic polysaccharides in technology of products with emulsion structure has been studied, reveals a new technology of emulsion sauces with adjustable organoleptic, structural and mechanical properties through the use of heterogeneous systems of polysaccharides.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectіонотропні полісахаридиuk_UA
dc.subjectпродукція з емульсійною структуроюuk_UA
dc.subjectемульсійні соусиuk_UA
dc.subjectгетерогенні полісахаридиuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_19.pdf198.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.