Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794
Назва: Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка
Автори: Овчарук, О. В.
Петляр, В. С.
Овчарук, В. І.
Ткач, О. В.
Аветісян, Г. А.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Овчарук О. В., Петляр В. С., Овчарук В. І., Ткач О. В., Аветісян Г. А. Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 224-225.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_224-225.pdf456.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.