Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794
Назва: | Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка |
Автори: | Овчарук, О. В. Петляр, В. С. Овчарук, В. І. Ткач, О. В. Аветісян, Г. А. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Овчарук О. В., Петляр В. С., Овчарук В. І., Ткач О. В., Аветісян Г. А. Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 224-225. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794 |
Розташовується у зібраннях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_224-225.pdf | 456.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.