Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794
Название: Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка
Авторы: Овчарук, О. В.
Петляр, В. С.
Овчарук, В. І.
Ткач, О. В.
Аветісян, Г. А.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Овчарук О. В., Петляр В. С., Овчарук В. І., Ткач О. В., Аветісян Г. А. Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 224-225.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794
Располагается в коллекциях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_224-225.pdf456.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.