Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794
Название: | Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка |
Авторы: | Овчарук, О. В. Петляр, В. С. Овчарук, В. І. Ткач, О. В. Аветісян, Г. А. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Овчарук О. В., Петляр В. С., Овчарук В. І., Ткач О. В., Аветісян Г. А. Глобальне значення квасолі звичайної у виробництві рослинного білка. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 224-225. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62794 |
Располагается в коллекциях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_224-225.pdf | 456.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.