Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6267
Назва: | Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики |
Автори: | Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Журавльов, С. В. |
Ключові слова: | арахіс;борошно кукурудзяне;сирний продукт м’який;органолептичні властивості продукту |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Журавльов С. В. Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 16-23. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив концентрату ядра арахісу та борошна
кукурудзяного на зміну граничної напруги зсуву сирного продукту м’якого.
Визначено органолептичні властивості продукту залежно від рецептурного
складу. The effect of concentrate peanut kernels and corn flour to change the shear stress limit of soft cheese product. Defined organoleptic properties of the product depending on the composition of the prescription. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6267 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_5.pdf | 224.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.