Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6267
Название: Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Журавльов, С. В.
Ключевые слова: арахіс;борошно кукурудзяне;сирний продукт м’який;органолептичні властивості продукту
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Журавльов С. В. Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 16-23.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив концентрату ядра арахісу та борошна кукурудзяного на зміну граничної напруги зсуву сирного продукту м’якого. Визначено органолептичні властивості продукту залежно від рецептурного складу.
The effect of concentrate peanut kernels and corn flour to change the shear stress limit of soft cheese product. Defined organoleptic properties of the product depending on the composition of the prescription.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6267
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_5.pdf224.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.