Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508
Назва: Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності
Автори: Сагачко, Ю. М.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сагачко Ю. М. Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 38-41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508
Розташовується у зібраннях:Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mater_kr_still_2018-38-41.pdf269.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.