Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508
Назва: | Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності |
Автори: | Сагачко, Ю. М. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Сагачко Ю. М. Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 38-41. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508 |
Розташовується у зібраннях: | Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mater_kr_still_2018-38-41.pdf | 269.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.