Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сагачко, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-07T10:02:18Z | - |
dc.date.available | 2025-02-07T10:02:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Сагачко Ю. М. Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 38-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62508 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Управління якістю продукції тваринного походження: вимоги сучасності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mater_kr_still_2018-38-41.pdf | 269.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.