Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62397
Назва: Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва хліба
Автори: Шевченко, А. О.
Косточка, О. Д.
Михайлов, Б. В.
Бабанова, О. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шевченко А. О., Косточка О. Д., Михайлов Б. В., Бабанова О. І. Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва хліба. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 529-532.
Короткий огляд (реферат): Наведено аналітичний огляд процесів та обладнання для виробництва хліба з використанням сучасних технологій, зокрема електроконтактного нагрівання (ЕКН). Розроблено комплекс технологічного обладнання для виробництва хліба. Досліджено випікання хліба, під час якого найбільш інтенсивно відбувається теплова обробка з ЕКН. Описано новий підхід до виробництва хліба, що включає використання печі з комбінованим інфрачервоним нагріванням та ЕКН.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62397
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_529-532.pdf572.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.