Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62395
Назва: Дослідження змін фізичних властивостей вершків в кільцевому просторі циліндрового маслоутворювача під час охолодження
Автори: Кучер, Є. С.
Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кучер Є. С., Гурський П. В., Іващенко С. Г. Дослідження змін фізичних властивостей вершків в кільцевому просторі циліндрового маслоутворювача під час охолодження. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 525-526.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62395
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_525-526.pdf345.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.