Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62395
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКучер, Є. С.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:28:56Z-
dc.date.available2025-02-05T07:28:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКучер Є. С., Гурський П. В., Іващенко С. Г. Дослідження змін фізичних властивостей вершків в кільцевому просторі циліндрового маслоутворювача під час охолодження. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 525-526.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62395-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження змін фізичних властивостей вершків в кільцевому просторі циліндрового маслоутворювача під час охолодженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_525-526.pdf345.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.