Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328
Название: Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом
Авторы: Пак, А. О.
Пак, А. В.
Пілюгін, Д. Ю.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пак А. О., Пак А. В., Пілюгін Д. Ю. Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 437-440.
Краткий осмотр (реферат): Низькотемпературним калориметричним методом досліджено системну воду желейної продукції від різних виробників, інформація про яку надає можливість спрогнозувати необоротні зміни у продукції під час її зберігання, а, також, є вихідною для аналізу виробником рецептури за умови необхідності її раціоналізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_437-440.pdf686.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.