Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62136
Название: Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини
Авторы: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова O. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р., Степанькова Г. В. Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 303-304.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62136
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-303-304.pdf139.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.