Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.date.accessioned2025-01-29T18:25:49Z-
dc.date.available2025-01-29T18:25:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСамохвалова O. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р., Степанькова Г. В. Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 303-304.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62136-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-303-304.pdf139.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.