Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62078
Назва: Технологічні аспекти виробництва сиру кисломолочного з регульованими функціонально-технологічними властивостями
Автори: Гринченко, Н. Г.
Тютюкова, Д. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О. Технологічні аспекти виробництва сиру кисломолочного з регульованими функціонально-технологічними властивостями. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 243-244.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62078
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-243-244.pdf137.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.