Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62078
Title: Технологічні аспекти виробництва сиру кисломолочного з регульованими функціонально-технологічними властивостями
Authors: Гринченко, Н. Г.
Тютюкова, Д. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О. Технологічні аспекти виробництва сиру кисломолочного з регульованими функціонально-технологічними властивостями. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 243-244.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62078
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-243-244.pdf137.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.